Hobbydieren

van Joyce Ruesink

Te koop / for sale


Helaas kan ik niet alle dieren houden die hier geboren worden. Daarom heb ik regelmatig heb ik leuke dieren te koop. 


Cavia's

De cavia's mogen verhuizen als ze minimaal 4 weken oud zijn en minimaal 300 gram wegen. Aangezien het groepsdieren zijn, worden ze niet verkocht als ze alleen komen te zitten, bijna altijd kunnen 2 beertjes of 2 zeugjes uitstekend samen gehouden worden. Bij verkoop krijg je een informatiefolder en een zakje overgangsvoer mee. 

Tip: lees voor aanschaf van een cavia de volgende website door. 
https://www.licg.nl/konijnen-en-knaagdieren/cavia/


 


. Ondernemend knuffelkoppel. De brindle beer is 6 maanden oud en de gemengd schimmel is 4 weken oud. Ze zijn erg ondernemend en zitten zelden stil. Ze willen overal van op de hoogte zijn. Leuk knuffelkoppel bestaande uit amerikaans gekruinde beer van ruim 1.5 jaar en borstel beertje van 4 weken. De amerikaans gekruinde beer is erg lief en rustig en straalt die rust ook uit op het borstel beertje. 

Schapen

De eerste lammeren zijn geboren en daar is een selectie uit gemaakt. De lammeren worden verkocht zodra ze minimaal 4 maand oud zijn. De schapen zijn zwoegervrij gecertificeerd via GD. Tegen meerprijs kunnen ze worden ingeënt tegen Q-koorts. Uiteraard worden ze uitsluitend verkocht aan houders van een ubn-nummer. Bij verkoop hebben ze de oornummers in. 

Tip: lees voor aanschaf de volgende website door. 
https://www.licg.nl/weidedieren/schaap/


Persian Blackhead ramlam. 

Raszuiver
Geboren: 28 juli 2020

Zwoegervrij en inge-ent tegen Qkoorts. 


Mergellander ooi met haar jaarlinig kruising Walliser ooi